Suuri porukka kokoontui piirijärjestön perinteisille syyspäiville Auveelammelle. Ilmojen Herra päätti kyllä muistuttaa meitä kovalla tuulella ja osittaisilla sadekuuroilla. Aikasemmin viikolla oli jo talkooporukka käyny pystyttämässä ison teltan pihamaalle ja tehnyt hienon alkutyön tapahtumalle.
Tapahtumalla on pitkä perinne ja Haimakainen piti ohjaksia tapahtumajärjestelyjen osalta, että "noin" oltiin ainaki "kartalla".
Kuten kaikkien leirienkin suuri tapahtuma on ruokailu. Se hoitui soppatykillä ja "ammattitaidolla".
Syystapahtumiin kuuluu myös kilpailut, Aikion Jouko oli laatinut moniosaisen arvionti-jutun, johon kuului Mustikoiden lukumäärän arviointi, metton eri osien yhteen sopivuus ja matkan arvioiminen lammen rantaan sijoitetun hirvenpään tauluun. Ei tainnu ketään onnistaa niin hyvin että olisi kaikki mennyt oikein, mut väliäkö sillä pääasia että porukalla oli hauskaa. ;) Lauantaina oli myös suuren suosion saavuttanut soutukilpailu. Soudettiin mahdollisimman lujaa lammelle asetetun poijun ympäri, -airot vain olivat naisille liian heikot -rikkipoikkikatki menivät ja uudet tilalle. Yleisö kannusti kiitetttävästi ja kaikki venekunnat pääsivät rantaan kastumatta.
Kansanedustaja Markus Mustajärvi kävi ennen tikaheittoa kertomassa valtakunnan asioista sekä myös uusien metsästysasetusten muutoksista.
Tikka lensi ja tässäkin saatiin paras heittäjä selville. Kaikki olivat tietenkin aivan loistavia kun tikat osuivat tauluun tai sen viereen.
Reeti oli taas onnistunut savukala-projektissa - kalat maistuivat todella hyviltä.
Suuren suosion saavutti myö tarkkusheittokilpailu Mölkky-palikoilla pelattaessa, sitä heiteltiin niin valoisaan aikaan kuin myös pimeässä. Saunan löylyt ja lammen vesi kirvoittivat laulut, naurut ja soitot. Varmaan karhukin kuunteli kateellisena kun elokuun pimeydessä aamuyöhön kuului iloista seuranpitoa.